nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

La carretera de sa Pobla a Alcúdia s'obrirà al trànsit el 24 de febrer

S'han eliminat les voltes més perilloses i els canvis de rasant

La carretera C-713 que connecta les localitats de sa Pobla i Alcúdia s'obrirà novament al trànsit el proper 24 de febrer, després d'un mes tancada per obres. El conductor recorrerà a partir d'ara el traçat definitiu que tindrà la via, que està sent reformada íntegrament pel Consell de Mallorca, encara que els treballs no conclouran completament fins el proper mes de juny.

L'important moviment de terres que s'està desenvolupant aquests dies, amb la carretera tancada al trànsit general, dóna pas a una nova via de set metres d'amplària i completament plana. Queden enrere els constants canvis de rasant i alguna volta perillosa, de la qual a aquestes alçades ja no en queda cap rastre.

L'empresa Coexa, encarregada dels treballs de reforma, ja ha començat a asfaltar alguns trams, tot i que fonts del departament de carreteres del Consell de Mallorca confirmaren que «en el moment de reobrir-se la carretera encara faltaran alguns trams per asfaltar i, atès que els cotxes ja recorreran el traçat definitiu, no s'han d'esperar més canvis». I és que encara quedarà pendent de construcció la rotonda que facilitarà l'accés a la carretera vella de Pollença a l'alçada de Jardinerías Visanyes, un dels principals punts negres de l'antiga via, on les màquines treballen a escarada aquests dies.

La reforma de la carretera començà el mes de desembre de 2004 i tenia una termini d'execució d'un any, malgrat que les obres no acabaran fins a principis del mes de juny. El desembre passat els responsables de l'actuació anunciaren el tancament temporal de la via per motius de seguretat, ja que les característiques del terreny impedien continuar els treballs sense perill de desplaçament de terra per als conductors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris