nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Les obres dels primers quatre pisos socials s'iniciaran enguany

La Sala farà un aparcament per a més de vint places al mateix solar

94436

Imatge de la finca de Son Llebre.

C.MORENO. Campanet.
La Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear iniciarà enguany la construcció dels primers quatre habitatges de promoció pública al municipi de Campanet, després que l'Ajuntament cedeixi aviat a la Conselleria un solar cèntric del carrer Pou Bo on la Sala també té previst crear un aparcament públic d'unes vint places.

Després d'un gran esforç, l'Ajuntament comprà aquest solar i està previst que s'hi construeixin pisos d'uns 90 metres quadrats. El tinent de batle de Campanet, Francesc Morell (PSM), valora així el projecte: «Està força bé. Els preus dels habitatges seran d'entre uns 100 i 120 mil euros i un dels pisos es destinarà a persones amb minusvalidesa. Aquesta primera promoció servirà per cobrir parcialment la demanda d'habitatges al poble. De cara a la propera legislatura tenim previst dur a terme més operacions d'aquest tipus».

L'edifici de nova planta tindrà una planta baixa més dues alçades i disposarà d'un aparcament propi. I és que cal recordar que les Normes Subsidiàries de Campanet assenyalen que tot nou habitatge ha de disposar d'una plaça d'aparcament.

De fet, la creació dels nous aparcaments públics ha estat una proposta molt ben valorada entre els veïns, ja que sovint tenen problemes amb la manca d'estacionament al centre.

El tinent de batle explicà que «els habitatges estaran distribuïts de la següent manera: tindran dues habitacions, una sala d'estar, una cuina i dos banys».

Així mateix, un dels objectius de l'equip de govern de l'Ajuntament de Campanet a l'hora d'elaborar el projecte de construcció ha estat que l'edificació fos coherent amb l'estructura del carrer Pou Bo. El projecte ha estat redactat per l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), dependent de la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear; Antonio Martín, Joaquin Moyà i Alfonso Reina han estat els arquitectes encarregats d'elaborar-lo.

Signatura
En aquests moments tan sols queda pendent que l'Ajuntament de Campanet i la Conselleria d'Obres Públiques signin el projecte per la cessió del solar, treure a concurs les obres i iniciar enguany la construcció dels habitatges socials.

La compra del solar costà a l'Ajuntament de Campanet uns 204 mil euros i el projecte d'execució ascendeix a 304 mil euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris