cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

El mobiliari del passeig marítim ja té pintades l'endemà de l'estrena

El PSOE denuncia els fets i demana mesures per evitar el vandalisme

El nou mobiliari del passeig marítim de Cala Millor tot just acabat d'estrenar ja ha estat objecte de pintades. Així ho va denunciar ahir el PSOE, que es va mostrar indignat davant aquests actes vandàlics i va demanar responsabilitat a l'equip de govern.

«Ahir mateix es va instal·lar aquest nou mobiliari i avui ja hi ha bancs que han aparegut amb una sèrie de pintades. Ens sembla molt positiu que es renovin els bancs i les papereres per tal de millorar la imatge de la zona costanera però demanam més vigilància policíaca per evitar aquest tipus d'actes», expressava el portaveu del PSOE, Josep Barrientos. Afegia que «aquests actes no han de quedar impunes. Per això instam la Sala que es creïn ordenances i que es prevegin sancions per aquests tipus de casos».

El nou mobiliari del passeig marítim de Cala Millor forma part d'una sèrie d'actuacions que s'han posat en marxa desde la Regidoria de Turisme de Son Servera abans que s'iniciï la nova temporada turística. Actuacions que van des de la renovació i augment de les tasques a desenvolupar per part de la concessionària de neteges urbanes i jardineria fins aquest nou mobiliari que es posa en substitució del que estava deteriorat.

Així en aquesta actuació s'hauran canviat 320 bancs, 400 papereres i està previst que se substitueixin un total de 300 làmpades. «Tot aquest esforç per millorar la imatge del nucli costaner no servirà de res si no es du a terme un manteniment de la zona. Hi ha pintades a les parets des de fa molt de temps que no s'han llevat i tot això dóna una molt mal imatge del nucli tant per als veïns com de cara als turistes», afegia Barrientos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris