nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

Tres accidents laborals en poques hores a Palma, Deià i Sóller

El ferit de major consideració va caure d'un segon pis d'una obra

Amb poques hores de diferències els equips d'emergència intervingueren ahir en tres accidents laborals que es registraren a Palma, Deià i Sóller. D'acord amb les dades facilitades pel servei d'emergències 112, el primer sinistre va ocórrer en una obra de l'avinguda Sant Ferran, a prop de la caserna de la Policia Local de Palma.

Un operari va caure i es lesionà en una cama. Els seus companys donaren la veu d'alarma a la policia i una ambulància del 061 el va atendre in situ. Després de comprovar que el seu estat no era excessivament greu, el treballador fou evacuat fins a l'hospital de Son Dureta, on li realitzaren diferents proves.

Poc després del migdia un altre obrer es va lesionar, aquesta vegada en una obra d'un camí de Deià. La víctima es precipità des d'un segon pis i va resultar ferit amb diferents cops i contusions. Els metges trigaren gairebé una hora a traslladar-lo a l'hospital i l'home quedà ingressat en la Mútua Balear. La Guàrdia Civil de la caserna de Sóller féu l'atestat sobre l'ocorregut i s'entrevistaren amb els encarregats de l'obra per conèixer tots els detalls del sinistre.

Gairebé al mateix temps al Camí de Cas Jurat, a Sóller, un operari va caure per una escala. Els metges el traslladaren fins a l'hospital de Son Llàtzer, segons confirmaren en fonts del 112. Per altra banda, l'horabaixa d'ahir es registrà un inusual contratemps a Palma, que en un primer moment es va relacionar amb un accident laboral. Una dona va ser trobada atordida al terra, amb un fort cop al cap.

Altres vianants donaren avís a la Policia Local que acudí d'immediat al lloc dels fets igual que un ambulància. Quan tot apuntava que la dona havia caigut d'un pis baix es descobrí que en realitat aquesta estava caminant pel carrer i va rebre el cop d'un telèfon mòbil en el cap, des d'una segona planta. Així mateix, els agents feren indagacions per aclarir com havia arribat l'aparell al carrer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris