cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
21°

Santa Mònica ja té l'infantil de Santa Isabel

El trasllat del material escolar es féu ahir, mentre que els alumnes hi començaran avui les classes


El col·legi de Santa Mònica ja està preparat per acollir avui els 72 alumnes d'infantil del col·legi públic (CP) veí de Santa Isabel. De fet, la Conselleria d'Educació i Cultura hi traslladà ahir horabaixa el mobiliari i el material necessari perquè els petits del centre tristament famós pels tremolors puguin començar les classes avui dematí.

A pesar de la proximitat d'ambdós edificis, situats a la barriada dels Hostalets a una distància de gairebé cent metres l'un de l'altre, la mudança es dugué a terme amb un camió. De fet, passades les quatre del capvespre, uns operaris començaren a carregar-hi cadires, taules, llibres i altres articles que empren els professors d'infantil de l'escola desallotjada. El trasllat acabà amb la col·locació del mobiliari a l'annex del col·legi de Santa Mònica, que a partir d'avui acollirà els tres grups d'alumnes d'educació infantil.

Segons explicà a Diari de Balears la directora d'aquests estudiants, Yolanda Muñoz, «hem esperat fins dijous horabaixa per a la mudança perquè els infants puguin començar les classes demà dematí a l'annex de Santa Mònica sense cap problema». En tot cas, si encara fos necessari traginar-hi més material, es podria fer avui mateix o el cap de setmana perquè dilluns les classes ja es desenvolupin amb normalitat.

D'altra banda, respecte de les possibles molèsties que pugui ocasionar l'ocupació d'aquesta àrea per l'alumnat del Santa Isabel, el director general de Planificació i Centres, Rafel Bosch, assegurà que «el desenvolupament del programa educatiu de cap de les dues escoles no interferirà en el de l'altra, perquè els alumnes estaran en un espai separat del que fa servir el col·legi de Santa Mònica». Tanmateix, el centre concertat ja ha emprat qualque vegada aquesta zona adjacent per impartir-hi classes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris