cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
25°

Cabrer cerca relleu a Garrido, que deixa la Direcció General de Ports

El Govern balear informarà del nou nomenament als pròxims dies


La consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, Mabel Cabrer, està cercant substitut a l'actual director general de Ports, Fernando Garrido, que abandonarà el seu càrrec als pròxims dies.

Tot i que encara es desconeixen els vertaders motius de la renúncia, fonts del Govern assenyalaren el desgastament que comporta des de fa mesos un departament que ha hagut de coordinar la recentment aprovada Llei de ports i posar en marxa l'organisme que gestiona la normativa, Ports de Balears.

Tanmateix, la pujada de taxes que s'està duent a terme als ports de les Illes podrien haver erosionat la relació que mantenia Garrido amb els clubs nàutics. De totes maneres, el futur del director general sembla que continuarà vinculat a l'Executiu autonòmic.

Garrido va assolir el càrrec que ara està a punt d'abandonar en susbstitució de Cristòfol Huguet, que assumí la cartera de Treball i Formació, rellevant a la vegada el menorquí Guillem de Olives i Olivares.

Pel que fa al substitut de Fernando Garrido, un dels noms que comencen a sospesar-se és precisament el del màxim responsable de l'esmentada entitat Ports de Balears, Pedro Iturbide. Sigui com sigui, els nomenaments que decideixi la consellera Mabel Cabrer es faran oficials en la reunió del Consell de Govern del pròxim 17 de febrer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris