cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

L'STEI-i no veu «ideals» pels nins del Santa Isabel les aules prefabricades

El sindicat demana a Educació que en descarti l'ús durant el curs vinent


El sindicat principal de l'ensenyament, l'STEI-i, advertí ahir a través del seu secretari d'Organització, Gabriel Caldentey, que l'ús d'aules prefabricades per acollir alumnes del col·legi Santa Isabel «no és la solució ideal». En aquest sentit, demanà a la Conselleria d'Educació i Cultura que el seu ús «sigui només temporal» i que «el primer dia de setembre el col·legi de Santa Isabel ja pugui fer servir les seves instal·lacions reformades».

La central de treballadors de l'ensenyament responia d'aquesta manera a la decisió del departament dirigit per Francesc Fiol d'instal·lar cinc aules prefabricades de més de 40 metres quadrats cad una al centre de formació esportiva de Cala Nova, on es reubicarà una part dels estudiants.

Tanmateix, encara que segons l'STEI-i no es tracti de la resposta idònia davant la necessitat d'un espai per als alumnes, Caldentey assegurà que «si aquesta solució l'han acceptada els pares i les mares, l'hem de respectar».

Així i tot, el secretari d'Organització del sindicat desitjà que la Conselleria d'Educació «els informi de les condicions reals en què es trobaran els seus fills dins aquestes sales». I advertí que, si no es garanteix aquesta transparència, no serà acceptable el trasllat dels infants a les instal·lacions de Cala Nova. No obstant això, Caldentey es mostrà a favor de la reubicació «per la seguretat dels infants».

Tanmateix, la presidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'escola Santa Isabel, Montserrat Palà, considerà que «pareix que les aules reuniran les condicions necessàries».

El centre nàutic de Cala Nova té cinc espais disponibles per a les deu classes de primària del col·legi palmesà, però encara se'n necessiten cinc més.

Les aules prefabricades, segons avançà ahir Diari de Balears, s'hauran d'importar de la Península, per la qual cosa serà impossible que tots els alumnes de primària de l'escola esmentada s'hagin reubicat a Cala Nova abans del dia 23 d'abril.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris