cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

El PP adverteix que «ningú no ha parlat mai d'una ruptura amb ASI»

Oliver no creu que Rabasco penjàs a la web el joc contra les dones

Al PP ningú no ha parlat mai d'una ruptura amb ASI. Almanco així ho assegura el president de la junta local del partit, Gaspar Oliver, que d'aquesta manera sortia al pas dels comentaris que assenyalen un distanciament entre ambdues formacions.

A més, Oliver adverteix que «em costa molt de creure» que Joaquín Rabasco hagi «penjat» a la seva pàgina web el joc que mostra un bon nombre de maneres d'assassinar dones.

A partir d'aquí, el diputat «popular» recorda que el líder d'ASI dimití del seu càrrec de regidor «per defensar-se millor» de les acusacions i els processos judicials oberts arran de la web esmentada.

Pacte
Oliver no volgué pronunciar-se sobre la possibilitat de reeditar en el futur els pactes amb el partit de Rabasco. En aquest sentit, es limità a comentar que «hem governat junts dotze anys» i que les pròximes eleccions «encara queden molt enfora».

A continuació, quan li demanaren què trobava de les acusacions que Rabasco ha formulat els darrers dies contra un mitjà de comunicació, evità prendre partit. «És una lluita personal i jo no em posaré a favor d'un ni dels altres», declarà.

Respecte de la polèmica suscitada per la intervenció de l'exregidor d'ASI en el darrer ple del Consell de Mallorca, el diputat del Partit Popular considerà que «s'ha de complir el reglament, i el senyor Rabasco el complí demanant la paraula en temps i forma».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris