lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
18°

Un menor roba un cotxe a Manacor i emprèn una fugida esbojarrada

No respectà els semàfors i anà per quatre carrers en direcció prohibida

Un menor marroquí provocà la intervenció de la Policia Local de Manacor després de robar de matinada un cotxe i de protagonitzar, a tota velocitat, una fugida esbojarrada pels carrers de la localitat. No hi respectà diversos semàfors en vermell i anà en per quatre carrers en direcció prohibida, fins que al final perdé el control del vehicle i xocà amb un edifici.

Dilluns de matinada un veí avisà la Policia Local que dos homes es barallaven a la plaça de Ramon Llull. Quan un cotxe patrulla hi va arribar no va veure cap brega, però a l'avinguda de mossèn Alcover hi detectaren un Ford Fiesta que circulava sense llums. Els agents li ordenaren que s'aturàs, però el conductor reaccionà accelerant de manera brusca.

Llavors, començà una persecució molt perillosa que durà alguns minuts i que suposà tot un risc per a altres conductors i per als vianants, que per sort eren ben pocs en aquella hora.

Gran velocitat
El turisme, amb plaques de matrícula IB-3757-BY, anava a una velocitat temerària, sense respectar cap senyal de circulació, i al final xocà amb un edifici del carrer de la Pau a la confluència amb el de Montcades.

De l'interior en sortiren corrents tres adolescents magribins, que amb les presses deixaren en un dels seients un telèfon mòbil. Aquesta fou la pista que dies després permeté a la Policia Local detenir el conductor, de 17 anys. El marroquí reconegué el robatori i la fugida, però no volgué facilitar les identitats dels dos companys que eren al seu costat quan es produïren els fets.

El Ford Fiesta fou retirat a les dependències policíaques amb desperfectes causats per la col·lisió, i després fou tornat al seu legítim propietari. La investigació policíaca continua, ja que encara no s'han localitzat els altres implicats.

La Fiscalia de Menors ha rebut la informació sobre la detenció d'aquest al·lot magribí i les sospites que els seus companys són també adolescents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris