cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Castillo manté que l'hospital de Son Espases es començarà l'estiu

Diu que els problemes administratius sorgits no retardaran els terminis

Els problemes administratius sorgits en la tramitació de l'hospital de Son Espases no retardaran l'inici de les obres, que estan previstes per aquest estiu «com a molt tard». Així ho va afirmar ahir la consellera de Salut, Aina Castillo, als passadissos del Parlament balear.

La responsable autonòmica recalcà que la tramitació de l'hospital segueix «el seu curs normal» i que les obres s'iniciaran tal com s'havia programat. D'aquesta manera, segons Castillo, els terminis no es veuran afectats per la decisió dels tècnics de la Comissió Balear de Medi Ambient de sol·licitar una ampliació de documentació abans de donar el vistiplau a la modificació del Pla General de Palma que ha de permetre el projecte.

Castillo, qui avançà que el Govern ja està preparant aquesta documentació, recordà que el concurs per construir i gestionar l'hospital s'ha tancat amb sis ofertes presentades i apuntà que el termini màxim d'execució de l'obra és de 44 mesos, per la qual cosa l'hospital es podria inaugurar el 2010.

Per altra banda, la consellera de Salut ha enviat una segona missiva a la ministra de Sanitat, Elena Salgado, en la qual li reitera la seva petició, perquè rebi representants de les dues organitzacions empresarials balears, CAEB i de la PIMEB, a la qui ella acompanyaria, per tractar diversos temes relacionats amb l'aplicació de la Llei antitabac.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris