nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Cala Nova tindrà aules prefabricades per acollir els nins de Santa Isabel

Educació preveu que necessitarà 5 unitats i que estaran llestes dia 23


El centre de formació d'esportistes de Cala Nova necessita cinc aules prefabricades de més de 40 metres quadrats cada una per acollir una part dels alumnes del col·legi Santa Isabel. Així ho comunicà ahir l'Institut Balear d'Infraestructures Educatives -Ibisec- als pares que visitaren el centre i el gerent de l'organisme, Andreu Obrador, a Diari de Balears.

Obrador informà que «a Cala Nova hi ha cinc sales aprofitables de més de 40 metres quadrats i unes àrees que poden servir de patis».

Tanmateix, aquests cinc espais existents no basten per acollir els alumnes de les deu classes de primària del col·legi Santa Isabel. En conseqüència, segons explicà Obrador, «haurem d'habilitar devers cinc aules prefabricades, de 42 metres cada una si fa no fa, que s'ubicarien davall una porxada».

Precisament, aquesta porxada servirà de recer per als infants quant surtin de classe i millorarà la resistència de les aules als fenòmens meteorològics adversos.

D'altra banda, el fet que la solució d'aquestes sales prefabricades sigui poc comuna a les Balears, ha obligat l'Ibisec a dur-les «de la Península».

En aquest sentit, el gerent de l'organisme afegí que tal circumstància impedirà que estiguin a punt abans del 23 de febrer: «Dijous dia 23 ja estaran llestes». Per la seva banda, la Direcció General de Planificació de Centres efecturà el trasllat dels escolars en aquesta data o bé esperarà fins dilluns dia 27».

Respecte de l'acollida que ha tingut la mesura entre els progenitors dels infants, la presidenta de l'Associació de Mares i Pares del col·legi Santa Isabel, Montserrat Palà, agraí «la bona predisposició de la direcció de Cala Nova». Segons manifestà, «pareix que les aules reuniran les condicions necessàries».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris