cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

Agricultura convoca 22 línies d'ajudes dotades amb 30 milions

Afirma que la resolució de les sol·licituds no es torbarà més de 3 mesos


La Conselleria d'Agricultura i Pesca ha obert una convocatòria de 22 línies d'ajudes dotada amb prop de 30 milions d'euros que gestionarà el Fons de Garantia Agrària i Pesquera -Fogaiba.

La titular d'aquest departament del Govern, Margalida Moner, anuncià ahir en públic el nou programa de subvencions. Així, en destacà el fet que el termini per a les sol·licituds s'hagi obert aquest febrer, cosa que ha suposat avançar la convocatòria nou mesos. De fet, algunes línies d'ajudes de les quals s'informà per novembre del 2005 ja es poden demanar ara, per febrer.

En aquest sentit, Moner explicà que «és la primera prova física d'agilitat administrativa que es pretén amb el Fogaiba».

Així mateix, la consellera de Medi Ambient, que oferí la roda de premsa acompanyada pel seu secretari general, Llorenç Rigo i pel gerent del Fogaiba, José María González, assegurà que la convocatòria d'enguany «preveu que una persona pugui cobrar tot d'una que presenti l'expedient, sense haver d'esperar que s'hagin lliurat tots els de la línia d'ajuda en qüestió». A més, informà que «els pagaments es podran efectuar de manera parcial, així com es vagin justificant les despeses, i no s'haurà d'esperar fins a tenir-ho tot justificat».

Per acabar, Moner es comprometé que els expedients estiguin resolts en tres mesos. Per la seva banda, Gónzalez calculà que el programa de subvencions beneficiarà devers 7.000 persones, encara que si hi ha més demanda «les línies previstes es podran ampliar».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris