cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

El Govern senyalitzarà Muro a la variant sud per evitar confusions

La Conselleria diu que abans d'un mes es milloraran els indicadors

C.MORENO. Muro.
La Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear realitzarà abans d'un mes una millora a la nova variant sud d'Inca, consistent en la senyalització del municipi de Muro als indicadors de la nova via per evitar d'aquesta manera la confusió i queixes dels conductors, ja que en aquests moments el nom del municipi de Muro no apareix a cap dels indicadors de la nova variant d'Inca ni a les dues rotondes que han fet devora el futur Hospital de la ciutat i la nova rotonda de la carretera de Llubí. La variant s'inaugurà al final de l'any passat per evitar els embossos de dins la ciutat d'Inca i en el futur aquesta via connectarà amb l'autovia de sa Pobla, que es troba en obres.

Amb aquesta millora es pretén acabar amb les queixes dels conductors que de Palma es dirigeixen a Muro des de la variant sud i en cap moment veuen indicat el nom del municipi. Així, als indicadors de la variant i a la rotonda de l'Hospital d'Inca apareixen els noms del municipis de Campanet, Sineu o Llubí, però en cap cas Muro.

Camí
Després que hagin passat més de tres mesos des que la variant d'Inca s'inaugurà, els conductors que es dirigeixen a Muro o Llubí, es queixen de «la precarietat en què es troba el camí que uneix la rotonda de l'hospital a la carretera de Llubí».

El batle de l'Ajuntament de Muro, Miquel Ramis (CDM), explicà ahir que el passat diumenge coincidí amb la consellera d'Obres Públiques del Govern balear, Mabel Cabrer, i li assegurà que abans d'un mes tota aquesta qüestió quedarà solucionada: «Ens reunírem a les matances de Nofre Plomer i en pla de broma vaig dir als conductors si havien trobat Muro». I és que, segons concretà el batle Ramis, de manera constant l'Ajuntament rep queixes d'usuaris de la variant que es perden per arribar al municipi: «La gent que no coneix Muro no troba el poble perquè no sap per on passar i els veïns a vegades es despisten i han d'arribar a sa Pobla perquè ja han passat la sortida de Muro».

El batle recordà que «el dia que inauguraren la variant ja vaig reclamar que millorassin els indicadors perquè Muro no apareixia».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris