nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
14°

L'oficina municipal de Cala Millor està tancada des de fa més d'un any

El PSOE diu que «és una discriminació als veïns del nucli de la costa»

L'oficina municipal de Cala Millor, ubicada en el centre cívic, fa més d'un any i mig que està tancada amb pany i clau i amb un rètol on es pot llegir «aquestes oficines romandran tancades. Per a més, informació anau a l'Ajuntament». Així, els veïns del nucli costaner han de desplaçar-se des de fa un temps a Son Servera per realitzar qualsevol senzill tràmit, ja sigui obtenir un certificat d'empadronament o de residència entre altres gestions que abans es podien solucionar a aquesta delegació de l'Ajuntament.

L'oficina es va obrir a finals de la passada legislatura i un funcionari se n'encarregava. Fa més d'un any que deixà aquesta feina i de llavors ençà la Sala no ha cobert aquesta vacant i ha permès que l'oficina romangui tancada.

Així ho ha denunciat el grup municipal socialista de Son Servera en un parell d'ocasions sense que s'hagi posat solució. El portaveu del PSOE, Josep Barrientos, mostrava la seva indignació al respecte. «No ens sembla lògic que encara no s'hagi designat una persona per estar a les oficines de Cala Millor. Això demostra una vegada més la discriminació que fa aquest equip de govern cap als veïns de la zona costanera. Per ells són ciutadans de segona».

Barrientos explicava que «són molts els que ens han fet arribar les seves queixes. Hi ha molta gent major o que no disposa de cotxe que ho té difícil per treure un certificat de residència, ja que s'ha de desplaçar a Son Servera i tampoc no comptam amb un servei públic en condicions».

Per la seva banda, el batle de Son Servera, Damià Ripoll, va reconèixer que «efectivament és un servei que és necessari i que l'hem d'oferir als veïns el més abans possible. Per nosaltres tots els ciutadans són de primera. La veritat és que ho hem de solucionar i convocarem una plaça el més aviat possible per tal de donar totes les facilitats als veïns de la zona».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris