nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Batuda policíaca a dues naus industrials de Marratxí reconvertides en «afters»

Hi havia unes 500 persones i la Policia s'apoderà d'èxtasi, coca, haixix i marihuana

Dues conegudes discoteques after del polígon de Marratxí, que obren de sis del matí a dotze del migdia i que no tenen llicència per a aquest tipus d'activitats, foren inspeccionades ahir per sorpresa per la Policia Local.

Els establiments, que en realitat són naus industrials del carrer Teixidors, ja han estat denunciats en altres ocasions, però continuen funcionant, amb noms diferents.

A primera hora del matí un total de 18 agents municipals i quatre guàrdies civils començaren a muntar controls de trànsit just davant dels locals per «caçar» els conductors que en sortien o hi arribaven.

Un èxit
L'operatiu de la Policia fou un èxit i dels 16 cotxes interceptats la meitat eren conduïts per joves sota els efectes de l'alcohol o les drogues. En altres turismes es trobaren armes i drogues, i diversos dels implicats foren detinguts.

La següent fase de la batuda va ser la inspecció dels dos afters. En un d'ells, el més gran, hi havia uns 350 clients. En l'altre, 150. En l'informe policíac s'indica que molts d'ells estaven sota els efectes «de substàncies psicotròpiques i estupefaents». Així mateix, es detectà un elevat nombre de menors en una de les discoteques. Un dels joves fou sorprès just quan encenia un porro davant d'un agent. La seva reacció va ser tirar-lo en terra, però ja era tard.

En els darrers dos mesos la Policia Local de Marratxí i la Guàrdia Civil han muntat quatre controls davant dels dos afters i han duit a terme dues batudes a l'interior de les naus industrials reconvertides.

Els dos negocis disposen d'una llicència per a certes activitats, com concerts i altres esdeveniments, però no poden funcionar com a afters, obrint a les sis del matí i tancant al migdia.

La Policia considera que el consum de substàncies prohibides està generalitzat en aquests dos establiments i denuncia que molts dels joves que es posen al volant per tornar a casa seva ho fan en unes condicions tan lamentables com perilloses, sobretot per a altres conductors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris