nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

El PP exigeix mantenir els serveis de l'Agència Tributària a Inca i Manacor

Al·lega que la centralització dels serveis suposa traves als ciutadans

J.M.S/A.B.Manacor.
El Partit Popular de Manacor presentarà avui al ple una moció per exigir al Govern central el manteniment dels serveis que presten les oficines comarcals de l'Agència Tributària a Inca i a Manacor i que no permeti, en cap cas, que només es puguin oferir a Palma.

Aquesta moció està justificada per l'anunci que l'Agència Tributària projecta rebaixar les categories de les oficines comarcals d'Inca i Manacor amb la finalitat de centralitzar molts serveis a Palma.

Aquest projecte es posaria en marxa en el 2007 i suposaria el trasllat a la capital balear de tots els serveis relacionats amb les activitats econòmiques no agràries.

El portaveu del PP, Jaume Darder, exposa que «aquest canvi suposaria que els empresaris i professionals es veurien obligats a traslladar-se a Palma per realitzar les seves gestions. Els agricultors particulars també se'n veurien afectats, ja que serien traslladades també les funcions de recaptació i recursos que fan referència als pagaments ajornats i fraccionats».

Els populars entenen que amb la centralització resultarien «damnificats els treballadors de l'Agència Tributària, ja que amb la degradació de les oficines comarcals veurien minvades les possibilitats de promoció interna».

Parlar de centralització de serveis és, pel PP, «anar contra l'evolució natural de les administracions i, a més, posar traves als ciutadans per accedir a serveis importantíssims. Així mateix aquesta mesura aniria en contra de la ciutat de Manacor com a cap de comarca que és i aspira a donar més i millors serveis».

Així, els populars demanen al delegat del Govern a Balears, Ramon Socias, i a la Delegació de l'Agència Tributària a Balears que facin passes per aconseguir que «s'incrementin els serveis a la part forana, sobretot tenint en compte el creixement de l'activitat empresarial, especialment a la ciutat de Manacor».

Afegeixen que «és fonamental que des de les administracions públiques s'estimuli l'activitat empresarial com a part fonamental per a la creació de llocs de feina».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris