nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Les naus industrials ubicades a Palma són les més cares de l'Estat

Segons la consultora Richard Ellis, costen més de 1.000 euros el metre

Les naus industrials situades al terme de Palma són les més cares de l'Estat i tenen un preu de venda que oscil·la entre els 1.000 i els 1.150 euros per metre quadrat de mitjana. Així es desprèn del darrer informe de preus i indicadors de mercat elaborat per la consultora immobiliària internacional CB Richard Ellis.

Segons aquest estudi, només a Madrid i Barcelona es poden trobar immobles industrials més cars que a Palma, però també més barats. A la capital de l'Estat, els preus oscil·len entre els 900 i els 1.600 euros el metre quadrat, mentre a la ciutat comtal estan entre els 950 i els 1.400.

El preu de les naus de Palma contrasta amb el que tenen a Santander o a la Corunya -400 euros- i s'explica, entre altres factors, per la manca de sòl industrial que pateix la capital balear.

La consultora internacional també situa Palma com una de les ciutats on els magatzems de lloguer són més cars. Costen més de quatre euros per metre quadrat al mes i només són superats pels de Madrid i Barcelona.

Pel que fa als locals comercials de Palma -de venda i de lloguer- es troben en una zona intermèdia i tant les principals capitals com les zones turístiques tenen preus més alts. A Ciutat, s'ofereixen a un preu de venda d'entre 5.000 i 10.000 euros el metre quadrat i a un preu de lloguer d'entre 20 i 50 euros per metre quadrat. A Barcelona i Madrid, els preus de venda poden arribar als 36.000 euros el metre i els de lloguer, als 160 euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris