cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

El batle desmenteix que el camp de golf prevegi 100 places hoteleres

Antoni Ferrer pensa que pot significar un gran impuls turístic pel municipi

El batle de Sencelles, Antoni Ferrer (PP), desmentí ahir que el projecte del camp de golf prevegi cent places hoteleres. El batle assegurà que «el projecte que s'ha presentat a l'Ajuntament preveu la construcció d'un camp de golf de 18 forats i d'un club social, però en cap moment es parla d'un hotel».

De moment, l'Ajuntament ha remès el projecte al Consell perquè la institució estudiï la viabilitat de donar l'interès general al camp de golf «perquè és un tema que està fora de la normativa municipal i ens hem de regir per les directrius del Consell», aclarí el batle.

«Si el Consell dóna el vistiplau al camp de golf, després el PP de Sencelles a nivell de partit decidirà si dóna llum verda al projecte o no», informà el batle, que continuà dient que «a nivell personal me pareix un projecte fantàstic».

Antoni Ferrer justificà les seves paraules explicant que «el possible camp de golf pot suposar un gran impuls pel poble quant a la desestacionalització turística, i més si l'ajuntam amb les rutes culturals i cicloturístiques amb les quals ja compta el Sencelles».

A més, Ferrer assegurà que tota l'oferta complementària de la localitat es veurà beneficiada gràcies a la quantitat de turisme que s'acostarà fins al poble. «Estam parlant d'un turisme de qualitat», acabà Ferrer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris