nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

L'horari del centre universitari és el més reduït dels que hi ha a la comarca

Els 400 matriculats a la UIB només poden utilitzar el servei de 9 a 14 hores

Tot i que a Inca hi ha 367 alumnes matriculats a la UIB, el centre universitari de la localitat, situat a les dependències del quarter General Luque, només obre de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

Un horari que a alguns usuaris els agradaria que s'ampliàs als horabaixes. Des del centre, que disposa d'una sala d'estudis amb 20 places, una d'informàtica amb quatre ordinadors i una per a conferències, els universitaris poden connectar-se gratuïtament a internet, utilitzar els ordinadors i gestionar les matriculacions i les beques i accedir a la borsa de treball de la UIB.

Tot i comptar amb mitjans suficients, el centre universitari és el que compta amb l'horari més reduït dels que hi ha a la comarca. Així, a altres localitats de la zona amb centres universitaris com Binissalem, sa Pobla o Alcúdia obrin als horabaixes i fins i tot els dissabtes al matí. Des de l'Ajuntament, que és el responsable dels costs de personal, el regidor de Cultura, Bartomeu Martínez, creu que «obrir els horabaixes és una bona idea que s'està estudiant i que es plantejarà» però diu que per això s'ha de destinar una partida pressupostària. La responsable actual del centre des del maig, Isabel Pineda, creu que el problema d'Inca és que els responsables d'aquest servei han anat rotant pel tipus de contracte que els fan, que són per a persones en atur. «Jo estic des del maig i això m'ha permès posar en marxa conferències i una pàgina web».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris