cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Un conductor ebri atropella 2 operaris al costat de la carretera de Manacor

El cotxe entrà en una via de serveis i atropellà els obrers, un dels quals està crític

91026

Sobre el tram sense asfaltar quedaren restes de sang dels obrers.

J.J./C.R. Palma.
Dos operaris que estaven treballant en la via de serveis paral·lela a la carretera de Manacor, a l'altura de Montuïri foren atropellats ahir per un conductor ebri que irrompé en aquell tram prohibit al trànsit normal. Un dels obrers és en estat crític.

Els treballadors -D.R.M. i M.F.H., de 20 i 32 anys- estaven col·locant una reixeta en la via de serveis paral·lela a la carretera de Manacor, entre la rotonda de Modelmon i el camí Vell de Porreres.

A les nou i mitja del matí, aproximadament, un Ford Puma irrompé a gran velocitat en aquell tram sense asfaltar, prohibit al trànsit normal de cotxes. A l'interior viatjaven dues parelles, que pel que sembla venien d'una festa. El conductor no divisà a temps els operaris i els arrossegà, i el llançà a diversos metres. El turisme es detingué, amb la lluna davantera destrossada, i els obrers quedaren damunt de la via, amb lesions de diferent consideració. Un d'ells, el de 32 anys, presentava fractura del fèmur d'ambdues cames i un traumatisme cranial molt greu. El seu estat era crític. El company sofria un traumatisme abdominal i el pronòstic no era tan delicat.

Diverses ambulàncies del 061 acudiren fins a la via MA-15 i van atendre in situ els dos treballadors. El subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació i tractà d'esbrinar per què el conductor de l'esportiu havia entrat en aquell tram en obres.

En parlar amb V.M.C.J., de 30 anys, detectaren símptomes d'intoxicació etílica, fet pel qual fou sotmès a la prova d'alcoholèmia, que donà resultat positiu. Quedà detingut i fou traslladat a les dependències policials. El jove i els seus acompanyants no sofriren lesions.

M.F.H va ser hospitalitzat a Son Dureta i els metges temien per la seva vida. El seu company, que és estranger, fou enviat a la clínica Rotger, on la seva evolució era positiva.

El conseller d'Obres Públiques del Consell de Mallorca, Antoni Pascual, i el director insular de carreteres, Gonzalo Aguiar, varen lamentar l'accident i feren una crida a la prudència als conductors que circulen per vies en obres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris