cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

Els hotelers acceptaran la gerència del consorci de la Platja de Palma

Madrid no es pronuncia sobre l'entrada del sector privat al projecte

Francesc Marín, president de l'Associació d'Hotelers de Platja de Palma es mostra molt satisfet per la proposta del Govern que el vicepresident de l'associació, José Antonio Fernández de Alarcón, assumeixi la coordinació del pla de remodelació de Platja de Palma.

Per a l'aprovació d'aquest canvi és necessària la unaniminat de tots els membres de la Junta Rectora del Consorci, integrada per dos representants de Madrid, dos del Govern, un del consell i un de cada ajuntament. L'Executiu central es negà ahir a pronunciar-se sobre aquesta proposta anunciada pel conseller de Turisme, Joan Flaquer dimarts.

Els hotelers venien reclamant des del principi que se'ls inclogués dins el projecte de reconversió. En aquest sentit, Marín espera que a través de l'associació s'unifiqui, es representi i s'escolti tota la societat civil que es veu afectada pel Pla.

Alguns dels ponents de la jornada organitzada dilluns sobre la reconversió de la Platja de Palma veien bé la participació de l'empresariat dins el consorci, sempre que aquest també aportàs finançament. Marín afirma que les inversions dels empresaris seran en els seus negocis, perquè ells no han de substituir la inversió pública. Espera que si no hi ha cosens entre les administracions, Matas mantingui el seu compromís de dur-ho endavant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris