cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

La gerent dels hotelers diu que publicità més de 30 hotels a Fitur

Bartomeu Cifre (PP) nega que donàs prioritat als seus establiments

E.B.Pollença.
La gerent de l'Associació Hotelera de Pollença, Maria Buades, assegurà ahir que ha repartit publicitat a Fitur de més de trenta hotels «sense distincions». Buades respongué així a la denúncia del portaveu del PSM a la localitat, Gabriel Cerdà, el qual assegurà que l'estand de Pollença a Fitur donava prioritat als establiments de la família de Bartomeu Cifre, tinent de batle del Partit Popular.

La denúncia desencadenà ahir tota una sèrie de reaccions, començant per la del mateix Cifre. Així, negà que hagués prioritzat la publicitat dels hotels de la seva família. A més, coincidí amb la gerent del gremi que durant la mostra s'havien repartit impresos de més de trenta establiments. «El que succeí és que quan Cerdà es presentà dissabte a les set de l'horabaixa a Fitur, només hi quedaven fullets de tres hotels, dos dels quals són gestionats per la meva família».

Cifre retragué «l'actitud denigrant de Gabriel Cerdà, que dissabte es presentà al recinte de Madrid on, en lloc de promocionar el municipi, es dedicà a fer de pallasso». «Et penses que hi duria publicitat meva d'un hotel i no de la resta? Només faltaria això», li demanà Cifre. I explicà que «com passa sempre als estands institucionals, cadascú hi du la publicitat que vol i tots els locals reben un tracte igualitari».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris