cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
24°

La reforma de la carretera de Sant Joan a Sineu podria estar acabada dins el mes de juliol

El Consell de Mallorca inicià ahir les obres de reforma integral de l'eix transversal de la carretera de Sant Joan cap a Sineu, que es preveu que estigui acabada dins el proper mes de juliol i que disposarà d'un pressupost de 3,5 milions d'euros. La carretera es tancarà dilluns que ve amb motiu dels esmentats treballs.

L'actuació preveu l'ampliació de la via des dels 5 metres actuals fins als 9 metres, per millorar la seguretat i la comoditat dels usuaris. A la intersecció amb la carretera Sant Joan-Montuïri i Sant Joan-Algaida es construirà una rotonda de 30 metres de diàmetre per millorar la fluïdesa i la permeabilitat de l'encreuament. Així mateix, s'aprofitarà al màxim la carretera actual per respectar l'entorn, provocar el mínim impacte possible i refer les parets seques i els tancaments afectats.

Es realitzarà un asfaltatge del ferm amb tres capes, una de base, una altra d'intermèdia i una d'antilliscant. També es millorarà tota la senyalització, tant horitzontal com vertical.

A l'acte d'inici dels treballs hi fou present el conseller d'Obres Públiques, Antoni Pasqual; el director insular de Carreteres, Gonzalo Aguiar; el batle de Sant Joan, Joan Matas, i el tinent de batle de Sineu, Josep Oliver. En el torn de parlaments, Joan Matas incidí en la necessitat de la millora d'aquesta carretera i a la vegada reivindicà davant Pasqual el compromís de «reformar la carretera de Sant Joan cap a Vilafranca».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris