nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Catalina Julve substitueix Riera com a consellera de Cooperació Local

La regidora també serà candidata d'ALM-UM a Manacor el 2007

La regidora i portaveu d'ALM-UM a l'Ajuntament de Manacor, Catalina Julve, ha estat designada nova consellera de Cooperació Local del Consell de Mallorca, en substitució de Miquel Riera, que morí sobtadament la setmana passada.

La designació de Julve com a consellera insular la converteix, amb tota probabilitat, en la propera candidata d'UM a Manacor, en les eleccions previstes per al 2007. Fins a la seva desaparició, Miquel Riera fou el portaveu d'aquesta formació a l'Ajuntament, però Julve havia assolit un alt nivell de protagonisme. A partir d'ara, compaginarà la tasca de portaveu de l'oposició amb la de consellera insular, tal com feia el seu antecessor.

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, ja l'ha designat oficialment per ocupar una conselleria que no només s'encarrega de coordinar les actuacions que afecten els ajuntaments, sinó que també gestionarà la política insular de residus, una de les àrees més complicades de la institució. La seva presa de possessió encara no s'ha concretat, però tot fa pensar que no es dilatarà en el temps.

Malgrat que el Consell havia estudiat diversos noms per suplir el desaparegut Riera, finalment s'optà perquè fos del mateix municipi que ell. A banda de Julve, el Consell també estudià la possibilitat de nomenar conseller el director insular d'Ordenació del Territori i regidor de Manacor, Miquel Àngel Grimalt, opció que es desestimà.

Julve (Manacor, 1972) està casada i té dos fills i es dedica professionalment al món de la comunicació. Fou durant 11 anys redactora en cap de la secció de Part Forana deDiario de Mallorca i actualment era la responsable de Comunicació de la Fundació Hospital de Manacor, càrrec que ara haurà d'abandonar.

Des de 2003 és afiliada a Unió Mallorquina i a les darreres eleccions municipals integrà, per primer pic, la llista d'ALM-UM de Manacor com a número dos, una candidatura que encapçalava el desaparegut Riera. En l'actualitat és membre del Comitè Local d'ALM-UM a Manacor i regidora i portaveu d'aquesta formació a l'Ajuntament de Manacor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris