lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

L'edifici públic de Can Bauçà podria acollir una extensió universitària

La Sala i la UIB planegen que s'hi cursi Dret, Turisme i Empresarials

Manacor podria fer en breu una passa més cap a la descentralització de serveis de Palma. L'Ajuntament de Manacor i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han mantingut converses que estan «ja avançades» encaminades a l'obertura d'una extensió universitària a la capital del Llevant.

El portaveu del pacte, Jaume Darder (PP), declarà ahir que aquesta extensió universitària quedaria ubicada a l'edifici municipal de Can Bauçà que la Sala adquirí a principis d'aquesta legislatura. En cas que les negociacions entre la Sala i la UIB prosperessin, a aquesta extensió s'hi impartirien les carreres de Dret, Turisme i Empresarials tal com es fa a les illes de Menorca i Eivissa, informà Darder.

D'aquesta manera, l'equip de govern troba una altra utilitat per l'edifici de Can Bauçà, que acollirà a finals d'enguany els departaments d'Urbanisme i Serveis Socials.

En aquest sentit, Darder informà que el pacte ha fet un canvi de plans d'obra ja que, en principi, aquestes dues àrees havien d'estar a hores d'ara traslladades a Can Bauçà.

«Hem decidit fer l'obra comuna a totes les plantes de l'edifici abans de fer els trasllats amb l'objectiu que no s'hagués de fer obra un cop que ja hi hagués gent fent feina. Hem fet un projecte integral i per això s'han modificat els plans», argumentà Darder.

Les obres que s'han realitzat en el mòdul central de l'edifici que afecta totes les plantes ha estat el montpeller, les sortides d'emergència, la instal·lació elèctrica i l'ascensor, entre altres intervencions.

Jaume Darder informà, d'altra banda, que també s'està plantejant traslladar l'arxiu municipal a l'edifici de Can Bauçà. L'esmentat edifici municipal també acollirà espais per a les associacions i entitats ciutadanes i per a tots els partits amb representació a l'Ajuntament de Manacor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris