muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Les obres de desestacionalització renovaran la imatge de Portocolom

El Govern invertirà 1,8 milions per millorar-ne les zones turístiques

«L'Ajuntament de Felanitx ha estat el primer que ha adjudicat les obres emmarcades en el Pla de desestacionalització». Així de satisfeta s'expressava la batlessa, Catalina Soler, després d'adjudicar les obres que han de servir per renovar la imatge d'algunes zones de Portocolom i de Cala Ferrera, amb un pressupost total d'1,8 milions d'euros, finançats de manera íntegra pel Govern balear.

Les tasques començaran aquesta primera setmana de gener i duraran quatre mesos. L'objectiu és que estiguin al principi de la temporada turística. A mitjan agost, el ple aprovà les bases d'execució dels tres projectes, dos dels quals són per a l'àrea de Portocolom, amb un pressupost que puja a 1,2 milions d'euros. Quant al tercer, té una partida de 600.000 euros i s'executarà a Cala Ferrera.

Aquesta setmana s'han adjudicat les obres de les tres actuacions. L'empresa Melchor Mascaró n'assumirà dues, mentre que de l'altra se n'encarregarà una UTE formada per Aglomerats Felanitx i per Piocsa. Els projectes, inclosos en les ajudes del Govern per a la desestacionalització turística, suposaran una forta inversió i diferents millores als nuclis esmentats.

Entre aquestes millores, hi figuren la pavimentació i la creació de noves voravies. Així mateix, es preveu embellir tota la zona mitjançant el soterrament del cablatge elèctric o la renovació de l'enllumenat de l'entrada a aquests nuclis i la creació d'un parc infantil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris