algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Crespí comença la campanya per ser el candidat autonòmic del PSM

El batle de Santa Eugènia demana suport als militants en una carta


El batle de Santa Eugènia, Mateu Crespí, ha començat la campanya interna per ser cap de llista del PSM en les properes eleccions autonòmiques del 2007. Després de postular-se com a aspirant i comunicar la seva intenció als principals dirigents i càrrecs institucionals del partit, ara ha escrit una carta als militants en la qual es presenta com a «candidat a encapçalar les llistes autonòmiques del PSM».

La missiva, que no ha enviat el partit i que va encapçalada per una foto del batle i el lema «Il·lusiona't amb mi pel 2007: Ja és aquí i hem de guanyar», serveix per explicar els motius que l'han portat a presentar-se. El nacionalista apunta que ha contrastat aquesta decisió amb militants i persones rellevants i «ells han contribuït a fer-me valorar la responsabilitat que en aquests moments tan difícils tots tenim i m'han exigit valentia».

«Ara més que mai el partit ens necessita», diu l'aspirant, que aposta per un PSM «fort i unit», «sense complexos» i «amb vocació de majoria social», que «doni respostes a allò que de veres interessa a la gent d'aquesta terra».

Crespí crida els militants a no «defallir» i estar «al peu del canó» per «retornar a aquestes Illes la dignitat que ens ha furtat el PP». «Necessitam un canvi», sentencia, «però no qualsevol canvi». El batle afirma que, per a ell, la política «no és més que una manera de servir la societat» i defensa els valors de l'esquerra per millorar les condicions de la gent, «la qual fa el país i constitueix la nació que volem servar per a les properes generacions».

Abans de demanar el suport dels afiliats, Crespí aprofita la carta per felicitar l'altre aspirant, el militant de Palma Jaume Bonet. Tot i que fins ara només Crespí i Bonet s'han postulat com a candidats en el termini establert per fer-ho, el procés encara no ha acabat i el PSM ha obert un nou període, en aquest cas de consultes a militants, per definir el perfil del cap de llista. A partir d'aquest procés, l'Executiva haurà de proposar un o més candidats que la militància votarà en un Consell de Direcció Política previst per gener o febrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris