nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Govern obre el concurs per a la gestió de vuit canals de TV digitals

Dos seran de cobertura autonòmica i els altres sis insulars

La Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació publicà al BOIB d'ahir, 30 de desembre, l'obertura del concurs públic per a la gestió de vuit canals de televisió digital. Dos seran de cobertura autonòmica i els altres sis seran canals digitals insulars, dos per a cada illa.

Així, les empreses privades interessades a optar a una d'aquestes concessions a les Illes Balears podran recollir la documentació necessària fins al 16 de gener, a les 14.00 hores. La data límit per presentar ofertes és el 6 de febrer, també fins a les 14.00 hores.

D'acord amb la disposició addicional segona del Reial Decret de 29 de juliol, que aprova el Pla Tècnic Nacional de la Televisió Digital Terrestre, cadascuna de les comunitats autònomes disposarà d'un múltiple digital de cobertura autonòmica integrat per quatre canals digitals.

D'aquests canals, l'Administració de la CAIB en destina dos perquè siguin explotats per empreses privades en règim de gestió indirecta, mitjançant concessió que s'atorgarà pel concurs públic i obert que avui es publica.

D'altra banda, el mateix Reial Decret va modificar el Pla Tècnic Nacional de la Televisió Digital Terrestre introduint tres nous múltiples digitals, un per a cada demarcació insular de la nostra comunitat. Del conjunt de canals que integren els tres múltiples, en surten a concurs sis lots, cada un dels quals correspon a un canal digital, dos amb cobertura per a Mallorca, dos per a Menorca i dos per a Eivissa i Formentera. La convocatòria és també per a empreses privades amb el mateix règim que les anteriors. Els plecs que regiran els concursos estaran a disposició de tots els interessats a la pàgina web http://plecs.caib.es.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris