nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Presenten uns 300 recursos a la urbanització del carrer Solleric

Els veïns volen que s'anul·li el conveni entre la Sala i una promotora

Els veïns del carrer Solleric presentaren ahir matí a l'Ajuntament d'Alaró un total de 277 recursos de reposició al conveni urbanístic que firmà la Sala amb una promotora per construir una nova urbanització a la zona de Son Mas. D'aquesta manera, els veïns demanen que s'anul·li el conveni.

El termini per presentar els recursos acabava ahir, tot i que durant el darrer ple, al qual assistiren uns trenta veïns per criticar la nova urbanització, es digué que el termini acabava el 14 de gener i ningú de l'Ajuntament no rectificà els veïns.

En aquest aspecte, els veïns criticaren fortament els membres de l'Ajuntament per no haver-los avisat que el termini acabava ahir. Una de les afectades digué que «després del ple i tal com ens va dir el batle cercàrem advocat especialista en urbanisme i ens informà que teníem un mes després que el conveni sortís publicat al BOIB per presentar els recursos, i no un mes hàbil com ens deien els polítics d'Alaró». Així, a corre-cuita, recolliren els recursos, «que ens han arribat d'arreu d'Espanya i n'hi ha un fins i tot de Texas, per presentar-los a l'Ajuntament dins el termini que toca».

Amb aquests recursos, els veïns tornen a manifestar el seu desacord amb la urbanització. «No deim que no es construeixi, però demanam que s'urbanitzi amb coneixement».

D'aquesta manera, els veïns fan una passa més per mostrar la seva disconformitat amb la construcció damunt el mur d'uns dos metres que es vol fer al carrer Solleric, carrer que es travessa per dirigir-se a Orient.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris