muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

La Sala intenta arribar a un acord amb el personal de la Residència

La negociació del plus de productivitat és l'eix clau de la reunió

El personal de la Residència rebé ahir una nova oferta laboral per part del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor, que fou qualificada per ambdues parts com a «molt interessant».

El delegat Rafel Nicolau es reuní ahir amb la gerent, la cap de personal i dues infermeres del geriàtric per intentar acostar posicions davant la problemàtica existent; trobada que fou definida per Nicolau com a «molt bona i que ens situa prop de la solució final». Segons Nicolau, «hem tractat tots els punts d'acord i també amb els que tenim més diferències, i el conjunt ens du a veure que tot no és tan difícil. Ara sospesam un parell de solucions que els nostres tècnics estudiaran per veure'n la viabilitat i arribar a un acord final». «Ha de quedar clar que hem d'evitar qualsevol tipus de greuge entre el funcionariat».

Segons ha pogut saber aquest diari, Rafel Nicolau hauria oferit al personal de la Residència un complement de productivitat de 90 euros mensual com la resta de funcionariat del municipi. Els empleats mantindran en breu una reunió per tal de decidir quina posició prenen respecte d'aquesta oferta que està en estudi.

Fonts del personal de la Residència han manifestat a aquest mitjà que han vist amb bons ulls algunes de les propostes exposades per Nicolau. «N'hi ha alguna que és prou interessant per a nosaltres i ens haurem d'asseure per estudiar-les. La cosa avança lentament», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris