algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

El projecte de construcció de Cayo Largo al Morro de sa Vaca era una innocentada

També era broma el tema del parc eòlic marí a la badia de Palma publicat per «Ultima Hora»

Era una innocentada. No s'ha donat l'autorització per a cap braç de terra de 16 quilómetres quadrats al Morro de sa Vaca, devora sa Calobra, anomenat Cayo Largo, tot i el que en publicàrem ahir, dia 28 de desembre.

Ningú no veu capaç Jaume Matas de donar el vistiplau a la iniciativa, ni la seva consellera Mabel Cabrer de fer autopistes muntanya endins. Ni tampoc el conseller de Medi Ambient, Jaume Font, de posar-se a aplaudir com un infant petit aquest projecte d'impacte ambiental «nul». Com és lògic, tampoc Vicenç Grande no té intenció en absolut d'alçar una torre de 96 pisos sobre terra importada del Camerun. Ni Bartomeu Reus de construir una central nuclear per salvar Endesa de l'OPA de Gas Natural. Tampoc Florentino Pérez no projecta cap aventura inversora a la Serra. Tot era una invenció.

El col·lega Ultima Hora publicà ahir tres innocentades. En la primera, i amb un gran desplegament de fotomuntatge, hi assegurava que s'ha instal·lat un parc eòlic marí a la badia de Palma, just davant la Seu. El diari explicava que «aquest parc constitueix una gran aportació a la modernitat tecnològica».

Una altra innocentada era que l'Organització Nacional de Loteries cerca a Palma un nou ciutadà calb per fer els anuncis dels pròxims anys, amb un contracte «multimilionari». S'havia de dur a terme un càsting per designar l'elegit. A més, es publicà que IB3 començava les sessions per triar els participans deGran Hermano Balears. El rotatiu assegurava que «milers de joves feien llargues coes per tot el Poble Espanyol. Les proves duraran una setmana». Segons UH, la casa on es faria el programa seria Raixa «i no una finca de Petra, com s'havia pensat de tot d'una».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris