algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Cort garanteix que els solars cedits al Bisbat acolliran serveis socials

Terrassa diu que cap altra comunitat religiosa no ha demanat terrenys


Els sis solars que l'Ajuntament de Palma ha cedit al Bisbat per a la construcció d'esglésies també serviran per ubicar-hi instal·lacions destinades a serveis socials. Així ho varen confirmar la tinent de batle de Medi Ambient i de Règim Interior, Catalina Terrassa, i el gerent d'Urbanisme, Juan José Ferrando.

Els representants de Cort recorden que el conveni amb la Diòcesi de Mallorca preveu que, a més de temples, els terrenys serveixin per acollir serveis assistencials, locals per a l'atenció d'immigrants o clubs d'esplai.

Terrassa aprofità la roda informativa sobre els acords de la Junta de Govern municipal per aclarir que, en aquests moments, cap altra comunitat religiosa no ha sol·licitat solars per construir-hi locals religiosos. Tanmateix, la tinent de batle desmuntà les darreres crítiques del grup EU-EV vers l'esmentat conveni. Terrassa assegura que l'informe jurídic que acompanya l'acord dóna cobertura legal al seu contingut i no posa en dubte la constitucionalitat del document, tal com sosté el regigor Eberhard Grosske.

Ferrando, per la seva part, advertí a EU-EV que serà el Bisbat, i no el Consistori, la institució que costegi les noves edificacions religioses. Cal recordar que el conveni esmentat preveu que l'Ajuntament de Palma cedirà a la Diòcesi de Mallorca sis solars que sumen un total d'11.000 metres quadrats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris