algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Defensa denega a Cort l'ús de Son Busquets com a cementiri de cotxes

L'Ajuntament demanà els solars per buidar el dipòsit de Son Toells


El Ministeri de Defensa ha denegat a l'Ajuntament de Palma l'autorització per utilitzar com a cementeri de vehicles els solars on se situen els antics quarters de Son Busquets. La intenció del regidor de Trànsit i Transports, Carlos Veramendi, era emprar provisionalment les instal·lacions per buidar el saturat dipòsit de Son Toells mentre es procedeix al desballestament dels cotxes i motocicletes abandonats.

Ara, l'alternativa possible que es valora és la de Son Reus. El passat dia 11 d'octubre l'edil havia remès una carta a la delegació balear de Defensa a través de la qual sol·licitava l'ús dels solars i, alhora, es comprometia a desallotjar-los en el moment que s'iniciassin les obres dels habitatges prevists a la zona o quan estigués resolt el problema de saturació de les dependències municipals.

El Ministeri ha denegat la petició ja que «el procés de depuració» de les instal·lacions impossibilita l'ús de les naus amb els objectius que pretenia Cort. Veramendi havia anunciat que a principis d'aquest mes de desembre es començarien a retirar de manera massiva els prop de 2.000 vehicles que omplen el dipòsit municipal de Son Toells; uns 1.300 cotxes i unes 700 motociletes.

Totes les unitats seran reconvertides en ferravellaria una vegada s'hagi procedit a la seva descontaminació, que duran a terme empreses especialitzades. Després de la negativa del Ministeri de Defensa, Cort pensa a traslladar els vehicles a la zona de Son Reus, on quedarien emmagatzemats mentre s'inicia l'esmentat desballestament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris