algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Policia deté un home a Palma per amenaçar la seva exadvocada

El sospitós l'amenaçà de mort i llançà pintura contra el seu despatx

Hassan A.S. és un marroquí, de 48 anys, en l'expedient policíac del qual consten 57 detencions per diversos delictes i ha facilitat fins a 20 identitats diferents. L'individu fou defensat per una advocada d'ofici i, com sembla que no quedà content, se'n venjà tirant pots de pintura contra el seu despatx i l'amenaçà amb una navalla.

Agents del Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia de Palma (CNP) investigaren el cas i procediren a l'arrest del sospitós a última hora de la nit de dijous a divendres de la setmana passada.

Això no obstant, els fets es remunten al 23 d'octubre, quan la façana de l'edifici on l'advocada té el seu despatx aparegué tacada de pintura. Pel que sembla, el sospitós havia tirat un pot de pintura contra el rètol del despatx que hi ha a la finca per venjar-se'n. El novembre es repetí aquest fet en tres ocasions més i en la nit del 6 al 7 de desembre va ocórrer per cinquena vegada.

El 15 de desembre, el detingut, suposadament, trencà el porter automàtic de la finca i dia 17 llançà un altre pot de pintura contra la façana. En aquesta ocasió fou vist per un testimoni que li va recriminar el que estava fent. El marroquí fugí del lloc cridant: «Jo no rob». La situació s'agreujà dia 20, quan el detingut esperà l'advocada al carrer, als voltants del seu despatx. En veure-la passar la va interceptar, li tragué una navalla i li digué diverses vegades: «Et trauré els budells». La dona pogué fugir corrent fins al seu despatx i posteriorment comunicà l'ocorregut a la Policia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris