algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els Voluntaris del Castell demanen al ple la restauració de les muralles

Presentaren una moció a la Sala que fou aprovada per unanimitat

El Grup de Voluntaris del Castell d'Alaró assistí a la darrera sessió plenària d'enguany, a l'Ajuntament de la localitat, per presentar una moció en la qual es demana la protecció i la recuperació de les muralles del castell. El text en qüestió s'aprovà per unanimitat.

El president de l'associació esmentada, Jaume Borràs, s'aixecà d'entre el públic per llegir la moció. Borràs afirmà que «considerant el temps que fa que es parla de la degradació de les muralles i que cap institució no hi ha posat remei, demanem que es declari la necessitat urgent d'intervenció patrimonial sobre les restes del castell».

De la mateixa manera, recordà que l'entitat ja presentà 4.272 firmes per demanar la restauració de les muralles a les autoritats de Patrimoni del Consell de Mallorca, d'acord amb allò previst en la Llei de Patrimoni i en el Pla de Castells per a l'Illa.

Els membres del Consistori alaroner aprovaren per unanimitat la proposta formulada i defensada pels membres dels Voluntaris assistents al ple. Així, el regidor d'Urbanisme, Antoni Rebassa, destacà el treball duit a terme per aquesta associació. I afegí que «entre les firmes presentades, hi són presents les de tots els membres del Consistori i les de tres responsables del Consell». A més, explicà que «n'he parlat amb Bartomeu Vicenç, conseller de Territori, i m'ha transmès la seva preocupació per l'estat de degradació de la fortalesa. M'ha assegurat que ho té en compte i que té la voluntat de començar amb el pla de feina per iniciar la restauració de les murades», conclogué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris