algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Fora de perill el nin ferrioler que caigué a un pou de 18 metres

Ja ha abandonat l'UCI i està pendent que se li practiquin algunes proves mèdiques

93968

Bernat es recupera a Son Dureta, pendent que li realitzin algunes proves mèdiques.

Va ser el millor regal de Nadal per a la família Illana-Abdela. Bernat, el nin de 8 anys que diumenge passat va caure a un pou de 18 metres a la seva casa de Son Ferriol, ja es troba fora de perill, encara que continua ingressat a Son Dureta amb nombroses contusions.

La família del petit va explicar ahir que s'havien reunit per dinar junts el dia de Nadal, en una planta baixa ubicada a l'avinguda del Cid. «Els infants es van posar a jugar a conillons i en Bernat es va enfilar a uns taulons, sense saber que estava damunt un pou molt antic, ja condemnat», van explicar. La fusta estava podrida i es va obrir davall els peus del menor, que es va anar colpejant contra les parets del pou fins anar a parar al fons. Va caure de panxa i va quedar estabornit. «El meu germà -va relatar Esperança, la mare- es va posar al pou amb una corda i va estar amb ell mentre arribava l'ambulància. Després van venir els bombers i el van treure molt ràpidament, van ser molt professionals».

El petit va quedar ingressat a l'UCI i es temia per un dels seus ronyons perquè havia sofert un fort cop en aquesta zona. Ahir, tanmateix, va baixar a planta. «Estam pendents d'algunes proves a l'esquena, que li fa molt de mal. Però allò important és que ja està fora de l'UCI», va afegir Esperança. La dona va recordar que havien viscut moments dramàtics quan es va descobrir on era el petit: «Com jugaven a conillons al principi no sabíem què li havia passat, però els altres infants el sentiren cridar des del fons del pou i ens ho van venir a dir». Per sort tot ha quedat en un ensurt.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris