nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Cerdà i Cifre fan balanç del pacte quan manquen sis mesos per al relleu

Manquen inversions com l'auditori i altres tràmits pels habitatges vacacionals


A punt de complir-se dos anys i mig de legislatura, el batle de Pollença Joan Cerdà (UM) i el tinent de batle Tomeu Cifre(PP-UMP) fan balanç del pacte postelectoral que signaren després de les darreres eleccions municipals segons el qual el proper mes de juny Cifre serà el nou batle del municipi.

En tot aquest temps, el pacte ha passat moments difícils i encara avui molts es qüestionen si el PP podrà complir amb la seva part del pacte abans de juny. Encara manquen inversions importants com l'auditori, i altres projectes acaben de començar-se com el col·legi, però tot depèn dels ulls amb què es miri i el cert és que sembla que hi haurà relleu.

Una altra qüestió és si després d'eleccions tornarà a repetir-se un pacte com l'actual, sense precedents a Pollença, ja que les inversions supramunicipals condicionaren completament un pacte a nivell local, una qüestió que ha estat molt criticada per altres municipis que es quedaren sense inversions com les de Pollença.

El president del Govern de les Illes Balears signà personalment el pacte de govern municipal quan UM era a punt de repetir el pacte de progrés amb PSOE i PSM. Finalment Joan Cerdà renuncià a un any de batlia a canvi de tota una sèrie d'inversions supramunicipals pel poble.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris