muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els militars balears assagen a Palma les actuacions que faran a Bòsnia

Les Illes enviaran a la zona 167 soldats professionals aquest gener

Soldats i comandaments de la Comandància General de Balears realitzaren ahir a Palma, davant autoritats civils de les Illes, una demostració d'algunes de les principals activitats que portaran a terme a Mostar (Bòsnia-Hercegovina), dins la missió de pacificació que lideraran a la zona a partir de gener.

Les Illes enviaran a la zona 167 militars professionals que, juntament amb 108 de l'Agrupació Logística, 41 de Saragossa i la Infanteria de Marina de Cadis, formen el contingent que rellevarà a partir del 16 de gener altres unitats destacades a Bòsnia i que romandrà allà durant quatre mesos.

L'agrupació tàctica «Balears» realitzà exercicis de tir, de control de fronteres i de control de masses en presència del delegat del Govern, Ramon Socias; del director general de Relacions Institucionals del Govern, Antoni Contestí; del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Rafel Duran, i del fiscal en cap de Balears, Bartomeu Barceló, entre d'altres.

L'acte fou presidit pel comandant general de Balears, Emilio Roldán Pascual, qui explicà als convidats els exercicis que es duien a terme a la Base General Asensio de Palma. A Bòsnia, els militars balears hauran de cooperar amb les forces de seguretat locals en la lluita contra la delinqüència, les màfies, el contraban de fusta i petroli i altres delictes, restes del conflicte que visqué la zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris