algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

El NIL denuncia el cobrament de dietes «irregulars» de Joan Bauçà

El partit nou de Garí celebrà ahir el seu sopar informatiu anual

El partit Nous Independents Locals, que aglutina el sector de l'escissió del PP amb el regidor Xisco Garí, del Grup Mixt, i Tomeu Galmés al capdavant, denunciaren ahir vespre el cobrament de dietes de manera «irregular» del delegat de la Colònia de Sant Jordi, Joan Bauçà, en el transcurs del seu ja tradicional sopar informatiu anual.

Garí i Galmés denunciaren que Joan Bauçà (SU) ha cobrat de manera «irregular» dietes per valor de 1.320 euros. Galmés incidí en el fet que Bauçà passà dietes de dos dies en què era impossible que fos veritat, ja que es tracta d'una visita a la Conselleria de Turisme dia 2 de maig «quan era dia festiu, ja que dia 1 caigué en diumenge. L'edifici de la Conselleria estava tancat». L'altra dieta correspon a dia 4 de març per una visita a Palma, quan a l'hora indicada Bauçà era present a la sessió plenària que es realitzava a l'Ajuntament de ses Salines. Segons Garí, «Joan Bauçà és l'únic regidor que cobra per dietes i no per nòmina».

Galmés també féu una comparativa dels pressuposts per a l'any 2006 de la Sala salinera amb els de Porreres. «Tenim un pressupost semblant al de Porreres i s'ha de dir que Porreres inverteix 1 milió d'euros en inversions i a ses Salines només 12.000 euros».

Després arribà el torn d'intervenció de Garí, el qual informà del pagament, per part de l'Ajuntament, d'una factura al secretari municipal Joan Burguera per valor de 464 euros, en concepte d'unes noves ulleres graduades per a ell mateix.

Garí també donà a conèixer la negativa de l'Ajuntament a informar-li d'una factura extra de 9.000 euros de l'actuació de l'artista Beth durant les festes. També ressaltà el pagament d'un diagnòstic i d'un prediagnòstic de l'Agenda Local 21 per valor de 12.000 i 9.000 euros respectivament, informes que segons Garí «l'Ajuntament no sap ni on són i no se sap res de res de la feina realitzada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris