algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El comerç denuncia la passivitat de la Policia Local davant el caos circulatori del carrer Aragó

Des de Pimeco es considera «lamentable» que la situació es repeteixi any rere any per Nadal

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Nou Centre denuncien la passivitat de la Policia Local davant del caos circulatori que es genera a les vies d'accés a aquesta zona comercial, que afecta especialment els carrers Aragó, Gilabert de Centelles i Costa Llobera.

L'Associació, que forma part de Pimeco, qualifica de «lamentable» que cada any durant la campanya de Nadal es repeteixi aquesta situació. I encara és més deplorable si es té en compte que passa en un moment d'intensa activitat comercial, ja que sempre es produeix durant el moment àlgid de l'època nadalenca.

Opinen que els agents de policia mostren una total passivitat enfront d'aquesta problemàtica i que romanen «impassibles» davant les portes de la gran superfície comercial ubicada a la citada zona. Segons Pimeco, es limiten «com a màxim» a tallar el trànsit pels esmentats carrers, la qual cosa provoca problemes d'accés i afecta greument l'afluència de cotxes i vianants, i repercuteix negativament en els petits comerços de la zona.

Per una altra banda, la patronal opina que els agents que destina l'Ajuntament de Palma per aquestes tasques exerceixen d'agents de seguretat privada, en lloc d'actuar «com a membres d'un cos que està al servei de la ciutadania», entre els quals també es troben «els petits i mitjans empresaris dedicats al sector comercial a la zona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris