nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

La Policia Local plantarà avui la batlessa Bonet al dinar de Nadal

Critiquen la manca d'interès per negociar l'augment de categoria

Els agents de la Policia Local de ses Salines plantaran la batlessa, Maria Bonet, i el seu equip de govern en el dinar de Nadal que s'ha organitzat per avui per part de l'Ajuntament.

Les discrepàncies existents entre els policies locals i la batlessa Bonet provenen del fet que els agents han intentat en reiterades ocasions la convocatòria de la mesa negociadora, per l'aplicació de la Llei de Policies Locals 6/2005 que afecta la pujada de categoria dels agents i la convocatòria de noves places per a l'any que ve.

Segons els agents, «totes les reunions han estat anul·lades per la Corporació, al·legant compromisos de darrera hora de la batlessa. Entenem que els temes importants que afecten la Policia Local poden esperar». També denuncien que «en reiterades ocasions hem presentat al delegat de Policia solucions per posar en marxa els ascensos de categoria manifestant ell bona voluntat, voluntat que fins a dia d'avui no s'ha complit tres mesos després de l'entrada en vigor de la llei».

Des de la Policia Local també es critica que encara queda pendent una reunió per negociar el pagament de la productivitat. També destaquen l'esforç «sobrehumà» que han hagut de fer tots els membres de la plantilla per fer front a tots els problemes que han sorgit aquest estiu, tenint en compte la manca d'efectius; tot i reconèixer que l'esforç fou reconegut en sessió plenària per part de l'exbatle Sebastià Vidal.

Amb tot, els agents reiteren la més que urgent convocatòria de la mesa negociadora tot esperant que d'aquesta mesa en surti un acord signat entre ambdues parts.

Per tot això, amb la plantada prevista per avui a la batlessa Maria Bonet al dinar de Nadal de l'Ajuntament de ses Salines, han volgut mostrar el seu malestar davant la manca de presa de decisions de l'equip de govern i com a acte de protesta «no assistirem al dinar de Nadal de divendres dia 23, ja que no volem aparentar una bona relació quan no hi és». Un altre front obert que s'haurà de resoldre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris