algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

L'oposició diu que PP-CPU intenta enganyar el Consell amb les NS

Exigeixen al batle que aclareixi les «irregularitats» del cas Pulpillo

M.NADAL.Santa Margalida.
L'oposició de Santa Margalida (UM, PSM i UM) denunciaren que l'equip de govern (PP-CPU) ha intentat enganyar el Consell de Mallorca amb l'incompliment de les Normes Subsidiàries pel que fa a la modificació del pla parcial que fa referència als terrenys en els quals es construirà el futur PAC de Can Picafort, les obres del qual s'haurien d'haver començat a finals d'aquest any.

El portaveu d'UM, Antoni Font, denuncià que «s'incompleixen les normes pel que fa a l'amplària de les voravies de la zona, que han de fer com a mínim dos metres i que només fan 0,9 o 1,4 metres». Per aquesta raó, Font anuncià un recurs d'alçada presentat per l'exregidor d'Urbanisme, Joan Monjo (UM), que fa referència a les modificacions del pla parcial dels terrenys del PAC.

Per la seva banda, l'equip de govern desestimà donar suport al recurs de Monjo i votà en contra al·legant que «la modificació del pla parcial està aprovat pels tècnics de l'Ajuntament i de la comissió insular d'Urbanisme del Consell», segons digué el batle, Antoni del Olmo, que afegí que «si els tècnics l'han aprovat també ens ha enganyat a nosaltres amb el tema de les voravies».

No obstant això, el portaveu socialista, Miquel Cifre, assegurà que «l'equip de govern vol enganyar els ciutadans perquè sinó hauria vengut amb l'informe dels tècnics. No ho ha fet perquè és clar que incompleix les normes». D'aquesta manera, l'oposició demanà un informe dels tècnics i de secretaria respecte a aquest tema.

D'altra banda, durant el ple realitzat ahir i que resultà tens ja que es discutiren els temes més polèmics de la legislatura, l'oposició demanà que es compleixi l'acord del ple del mes d'abril del passat 2004 sobre l'adjudicació de les platges el 2001. En aquest acord de ple s'acordà denunciar davant dels jutjats la polèmica concessió de les platges a Baltasar Pulpillo i a Texplaya, «una adjudicació irregular que ha ocasionat greus perjudicis pels ciutadans de Santa Margalida», segons Font. El batle, Antoni del Olmo, tancà el tema dient que «el cas ja està arxivat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris