nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Els policies mobilitzats poden anar al jutge perquè es respecti el pacte

Els agents protestaren al ple mostrant camisetes reivindicatives

B.M.M. Marratxí.
La Policia pot sol·licitar avui al jutge del contenciós-administratiu el decret de mesures cautelars perquè es respecti el que estableix el pacte, a causa segons han informat els representants policíacs, «a la negativa de la direcció i de l'equip de govern que durant els dies assenyalats de Nadal es duguin a terme guàrdies domiciliàries com estableix el conveni de l'Ajuntament de Marratxí».

Igual que en dies anteriors, ahir hi hagué manifestació d'un grup de policies davant l'Ajuntament de Marratxí, amb cops de clàxon i pancartes, per exigir que -segons les seves paraules- «es compleixi el que estableix el conveni dels treballadors de Marratxí i tota una sèrie d'aspectes a tenir en compte en la tasca policíaca».

Així mateix van ampliar la protesta a través de la seva presència en el ple municipal mostrant unes camisetes reivindicatives amb les fotos del batle Bauzá i de l'inspector de Policia, Sergi Torrandell, i la llegenda «Senyors respectin el pacte i les nostres condicions de treball».

El ple fet ahir a l'Ajuntament va transcórrer amb tota normalitat fins a arribar a l'apartat de torn obert de paraules, quan el portaveu del PSM, Joan Francesc Canyelles, es dirigí al batle per demanar-li que no crispassin més la societat, concretant-ho en relació a Marratxí amb els casos de Cas Capità, el polígon del Pla de na Tesa i la Policia Local. José R. Bauzà li replicà defensant la seva actitud i la de l'equip de govern. A partir d'aquí es va produir un enfrontament dialèctic on cada part exposà de forma dura els seus arguments, òbviament contraposats.

Encara a la sala de plens, el president de la junta de personal, Juan Francisco Ripio, es referí a la dimissió de l'actual cap de la Policia, Sergi Torrandell, «si és que el batle vol tenir quaranta policies contents». La intervenció no estava prevista en l'ordre del dia i no ha rebut cap tipus de resposta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris