nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

Els pares catòlics demanen suport a Matas per entrar al consell escolar

Asseguren que el president els fa costat «perquè li interessa»

Els pares i mares d'alumnes dels centres catòlics varen demanar ahir a Matas suport perquè la nova entitat que el col·lectiu ha creat, la Confederació d'Associacions de Pares d'Alumnes de l'Escola Catòlica, pugui estar representada en el Consell Escolar de les Illes Balears. Així ho va confirmar ahir la presidenta d'aquesta nova entitat, Nieves Torrens.

Torrens va explicar que un dels propòsits amb què va néixer la confederació, ara fa un any, era «omplir aquest buit legal» ja que, al seu parer, en l'actualitat «no tenim ni veu ni vot».

Tot i que Torrens no va especificar quina era la posició de Matas en relació a la petició que li han fet arribar, la presidenta de la confederació d'associacions de pares d'alumnes de l'escola catòlica va assegurar que «el president s'ha compromès a mostrar-nos el seu suport i ens ha dit que li interessa». Igualment, Torrens va explicar que «també hem informat el president que vàrem estar en la manifestació del passat 12 de novembre contra la LOE».

Precisament, la presidenta del col·lectiu va afirmar que «allò que més ens preocupa d'aquesta llei és que no garanteix la llibertat d'elecció de centre». Igualment, Torrens, que va estar acompanyada del també directiu de la confederació Pau Joan Albertí, va assegurar que «pensam que han quedat a l'aire temes importantíssims com és el de la religió (que finalment no serà computable) i la cultura de l'esforç a l'alumne (que, segons les associacions de pares i mares de l'escola catòlica i el PP, no s'incentiva gaire amb la proposta de llei aprovada al Congrés dels Diputats)». Finalment, la presidenta d'aquesta entitat va assegurar que en el primer any d'activitat la confederació ja ha reunit unes 40 associacions.

L'encontre d'ahir amb els representants de les associacions de pares de l'escola catòlica va ser una de les nombroses cites que va tenir ahir Matas, que el va obligar a ajornar fins dia 29 de desembre una audiència que tenia amb la nova junta directiva de l'OCB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris