nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Sa Nostra convoca eleccions per triar el que serà el nou president de l'entitat

El 13 de gener tindrà lloc l'elecció del nou president de l'entitat financera Sa Nostra, segons s'anuncià a l'assamblea general extraordinària feta ahir.

Els membres del consell d'administració poden presentar les seves candidatures fins al proper 5 de gener. El vicepresidente primer, Joan Morell, assumí la presidència en funcions de la institució, després que el fins ara president, Llorenc Huguet, hagi finalitzat el seu mandat com a conseller general.

Durant la mateixa assamblea es renovà un terç dels consellers generals de la institució, d'acord amb l'establert en els estatuts de l'entitat financera. Hi assistiren 88 dels seus integrants, s'escolliren 8 vocals del consell d'administració i els seus suplents, i es designaren els 2 vocals de la comissió de control, així com 4 suplents més. Per altra banda, Huguet va ser designat conseller general en representació del Consell de Menorca, per la qual cosa pot optar a la reelecció.

El president en funcions de Sa Nostra destacà la normalitat amb la qual va transcórrer l'assamblea general. Tant Morell com el director general de Sa Nostra, Pere Batle, destacaren en una nota informativa «l'esperit de servei, la professionalitat i la dedicació dels consellers generals que han acabat el seu mandat», i animaren als nous a «empendre la seva tasca amb il·lusió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris