algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Mateu Pou, elegit nou president de l'Associació d'agències de viatges

Substitueix Jaume Bauzà per unanimitat de l'assamblea

ELISA DOMÈNECH.Palma.
Mateu Pou, de l'agència Viatges Martel, substitueix al capdavant de l'Associació d'agències de viatges de Balears, Aviba, Jaume Bauzà d'Euromar.

L'assamblea general votà ahir per unanimitat l'única candidatura presentada per ser nou president de l'Associació. Pou declarà que vol mantenir la línia de l'anterior presidència i conservar l'eficàcia en la relació amb els socis i en la seva representació davant les administracions. La resta de càrrecs d'Aviba es mantindran com fins ara, amb la vicepresidència de Maria Antònia Gual i la gerència de Víctor Fernández.

El nou president es mostrà agraït per la confiança que li han atorgat i en les properes setmanes espera reunir-se amb els representants de totes les comissions d'Aviba per tractar els temes que estan en marxa. En aquest sentit, destacà la reunió que la Federació Espanyola d'Associacions d'Agències de Viatges, en la qual està integrada la Balear, mantindrà amb Trasmediterránea per tractar la reducció de les comissions a les agències. I afirma que, si la política de navilieres i companyies aèries continua en aquesta línia, les agències es veuran obligades a carregar al consumidor despeses de gestió.

Pou agafa la representació del sector minorista balear en un moment que ell qualifica de canvi, ja que s'estan produint moltes modificacions que, segons ell, les agències hauran d'afrontar amb nous enfocaments. Així, està convençut que les noves tecnologies s'han d'introduir amb força. I per altra banda, destaca la formació dels agents de viatges com un dels punts forts per mantenir la competitivitat del sector i donar valor afegit als serveis que ofereixen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris