muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Ports adjudica per 28 anys la concessió del moll de marineria

Nuevos Puertos Deportivos tomarà l'edifici i hi invertirà 7,5 milions

El consell d'administració de Ports de les Illes Balears va acordar aquest dilluns l'adjudicació de la concessió administrativa de la zona de servei de l'anomenat «moll de marineria» del Port a l'empresa Nuevos Puertos Deportivos S.L. per un termini de 28 anys i amb un cànon anual de 172.500 euros. L'empresa concessionària dels molls -una parcel·la de 9.150 metres quadrats de superfície- realitzarà a la zona una inversió de quasi 7,5 milions d'euros.

El projecte que haurà de desenvolupar l'empresa concessionària suposa l'enderrocament del vell edifici de l'estació naval i la seva substitució per una nova edificació de menys altura i més adient a les finalitats del nou port. Aquest edifici allotjarà la capitania del port, el servei de radiocomunicació, locals comercials relacionats amb la nàutica, servei de meteorologia, escola de vela, Guàrdia Civil i una sala d'exposició polivalent.

Per altra banda, s'aixecarà un segon immoble sobre el nou moll ja construït en part on s'ubicarà el nou edifici per a la llonja i magatzems dels pescadors i un restaurant. Aquestes instal·lacions són les que hi havia a l'edifici que es va enderrocar fa unes setmanes per esponjar la primera línia.

La línia d'atracament de la zona àmbit de la concessió es dividirà en dues parts: una per a les embarcacions privades de tipus nàutic i per a les grans embarcacions de pesca (barques del bou); i una altra zona destinada a les operacions d'avarada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris