nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El batle Joan Cerdà ordenarà als propietaris que obrin de nou el camí vell de Lluc


El batle Joan Cerdà (UM) ha donat ordre als tècnics perquè localitzin totes les propietats privades que travessen el camí vell de Pollença a Lluc i detectar així el tancament il·legal de barreres al llarg del recorregut d'aquest tram de la Ruta de Pedra en Sec, tancat durant els darrers trenta anys en diverses zones del recorregut i que el Consell de Mallorca tracta ara de recuperar mitjançant la signatura de convenis amb els propietaris.

El batle anuncià que una vegada que s'aprovi el catàleg de camins que cataloga com a pública la ruta original, amb un període d'al·legacions que s'ha prorrogat un mes, ordenarà l'obertura immediata d'aquesta via.

Precisament la signatura de convenis entre el Consell de Mallorca i els propietaris ha despertat certa polèmica al llarg dels darrers dies, després que alguns d'aquests propietaris hagin desviat amb permís del mateix Consell el traçat original del camí al seu pas per les seves finques i hagin tancat amb barreres la ruta original.

Els propietaris de les finques interpreten el conveni d'una manera molt diferent i sostenen que implica la reversió de la propietat de les rutes originals que poden ser tancades. En qualsevol cas els afectats exigeixen igualtat de tracte per a tots els propietaris i asseguren que «fins ara el PSM -que realitzà la primera denúncia pública- només ha denunciat el tancament de propietaris que no els són afins».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris