muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Un delinqüent marroquí confessa l'incendi d'un institut d'Inca el 2001

Samir A., de 18 anys, és a la presó per torturar una dona de Muro

L'incendi que l'any 2001 causà importants danys materials a l'institut Pau Casesnoves d'Inca fou intencionat i el causà un jove marroquí que en l'actualitat es troba a la presó per assaltar i torturar una dona a la seva casa de Muro.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença investigà en el seu dia el sinistre, ocorregut el 18 de març de 2001. L'horabaixa d'aquell dia, uns xavals forçaren una finestra i intentaren robar al despatx del cap d'estudis. Entre els assaltants es trobava Samir, que llavors tenia 14 anys i no cursava estudis en aquest centre. El grup, abans de fugir, calà foc a l'oficina i les flames calcinaren llibres, un ordinador i material divers.

La carrera delictiva de Samir, al llarg d'aquests últims anys, ha anat a més i, malgrat la seva edat, ja disposa d'un historial policíac que espanta. La seva darrera acció, que li ha costat la presó, fou l'assalt planejat amb altres companys a la luxosa casa d'un constructor de Muro. Allà, com ja s'informà en aquestes planes, torturaren la dona perquè els facilitàs la combinació de la caixa forta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris