muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

20.085: la grossa cau de ple a Vic i només 100.000 euros van a parar a Balears

PERE AGUILÓ/AGENCIES.
La grossa del sorteig extraordinari de Loteria de Nadal, que ha caigut en el 20.085, ha estat venut íntegre en l'administració número 3 de la localitat de Vic, a Barcelona.

La grossa, que ha trigat a sortir, i ho ha fet a les 12'12 minuts del matí, ha estat cantat per les nenes del col·legi de San Ildefons Eliana Gonzaga i Aranzazu Herrera.

El segon premi, el 28.150, va ser venut íntegrament en l'administració de loteria nombre 1 de València. El tercer premi, el 7.494, va caure íntegrament en la la localitat catalana de Mataró.

Mentres, la sort va passar ahir de puntetes per Balears. La fortuna va voler que el Port d'Alcúdia i la localitat eivissenca de Santa Eulàlia es veiés agraciats amb sengles premis de 50.000 euros del sorteig de la Loteria de Nadal.

L'administració número 2 del Port d'Alcúdia va repartir 10 dècims del 25.944 corresponent a un dels vuit cinquens premis. El Port no va viure imatges d'alegria ja que, segons va explicar Gabriela Vázquez "qui regenta des de fa sis mesos l'administració agraciada" els dècims van ser venuts entre treballadors d'hostaleria que durant els mesos d'hivern regressen a les seves llars familiars en la Península. «No creo que hagi afortunats d'Alcúdia», va afirmar. De fet, ningú es va acostar en el matí d'ahir a reclamar el premi fins a l'administració. L'Administració número 1 de Santa Eulària va repartir també part d'aquest cinquè premi «principalment entre turistes ja que el dècim premiat, el 25.944, es va vendre íntegrament durant el mes de juliol», tal com va afirmar el responsable d'aquesta oficina, César Valladolid de Castro. La delegació, que està situada en el carrer Ignaci Riquer Wallis, va congregar a molts curiosos al llarg del matí «molt emocionats», tal com va asseverar Valladolid de Castro, qui va afegir «que encara així cap premiat ha acudit a l'Administració perquè els quals siguin d'aquí estaran treballant o pot ser que s'hagin traslladat a la Penísula a passar els Nadal», va concretar. Balears és l'enclavament que tenia menys consignació per habitant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris